20. elokuuta 2014

Ennen kuin lähden

Ystävät, perhe ja muut blogiani lukemaan eksyneet lukijat, tervetuloa seikkailemaan kanssani maailmankartan oikeaan laitaan. Kuuden päivän kuluttua matkaan Helsinki-Vantaalta Moskovan ja Hongkongin kautta Souliin, Etelä-Koreaan ja aloitan siellä koko lukuvuoden mittaisen opiskelijavaihdon. Toivelistalla ovat (opiskelun lisäksi, juujuu äiti) Etelä-Korean upeaan ruokakulttuuriin tutustuminen, kielen oppiminen, vaellukset Etelä-Korean kauniissa luonnossa, uusien ystävien kanssa seikkaileminen ja muun Aasian tutkiminen.Voi pojat.

Siitä on nyt yli kahdeksan ja puoli kuukautta, kun sain sähköpostiin tiedon opiskeluvaihtoon pääsystä. Voin kertoa, se on pitkä aika odottaa jotain ja tunteet ehtivät heilahdella vaihdon suhteen aika lailla. Kahdeksassa kuukaudessa ollaan murrosikäisen nuoren tapaan päästy ahdistuksesta innostukseen ja epävarmuudesta päättäväisyyteen. Jännittää, välillä ihan pelottaa, mutta menen silti.
In the end we only regret the chances we didn't take. 
 Indeed. Nyt eletään, vaihdekeppi kutosella.

2 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Viikko on kulunut. Odotan.

Minna kirjoitti...

Malttia siskot ja veljet, ensimmäiset päivät on olleet aika hektisiä ja oon edelleen jetlagissa. Kuvia ja raporttia tulossa lähipäivinä! ;)